Mogelijkheden

Domotica-installatie Circustheater - mogelijkheden

Naast de aansturing van licht, raambekleding en klimaat bouwen wij ook drivers voor Crestron om meer automatiseringen toe te kunnen passen en om onder andere ook camera’s weer te geven. Intercombediening ontbreekt daarom ook niet in de integratie en behoort onder andere tot de mogelijkheden die wij aanbieden.

Audio & Video

Audio en video aansturen vanaf de visualisatie geschiedt door middel van een goed door ontwikkelde domotica software interface. Zo is het mogelijk om nagenoeg alle systemen direct via één domotica systeem aan te sturen. Aansturen van de het geluid en eventuele multi-room systemen kunnen naadloos toegevoegd worden. Ook de intercom kan volledig geïntegreerd worden, zowel audio als video.

Scenes

Scenes zijn eenvoudige oplossingen om snel verlichting aan te sturen en sfeer in huis te creëren. Ook voor de commerciële branche zijn scenes de oplossing om snel verlichting aan te sturen, klimaat en zonwering. Voor grote commerciële gebouwen is dit vaak de enige manier om het goed werkbaar te houden.

Visualisatie

Van een touchscreen aan de muur tot een app op je telefoon om de domotica-installatie te bedienen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarnaast geeft dit een aangename ervaring en biedt het gemak als het tot de aansturing van lampen, klimaat en audio en video komt. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden installeren wij een XXTER of Crestron visualisatie. Kom meer te weten over visualisatie.

Inscripties

Door het gebruik van inscripties op tasters is het voor de gebruiker meteen duidelijk welke functie er aan de knop is gekoppeld. De inscripties maken wij per project zodat de aansluiting en betekenis van de inscriptie klopt met de wensen van de klant. Hierdoor ontstaat er ook een zeer unieke uitstraling.

Onderhoud

Onderhoud aan het domotica-systeem is belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem zo goed mogelijk blijft werken en om vroegtijdig eventuele storingen en defecten op te sporen en te voorkomen.


Neem met ons contact op via info@mr-domotica.nl of vul het contactformulier in op onze contactpagina en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem ook een kijkje op onze Instagram en LinkedIn pagina.