nl en

Wie zijn wij

MR Domotica telt op dit moment acht medewerkers. Aan het roer van de organisatie staan Vincent de Boer en Paul Ploeger, twee bevlogen ondernemers met een grote passie voor slimmer en comfortabeler wonen.

MR Domotica startte ruim twintig jaar geleden als MR Engineering, specialist in de installatietechniek. Eind jaren negentig koos het bedrijf voor een uitbreiding richting Custom Install. Het idee dat je in meer dan één ruimte muziek kon beluisteren die vanaf een centrale plaats werd aangeleverd sprak enorm aan. ‘De integratie van andere functies in zo’n systeem, zoals de bediening van verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en beveiliging, zorgt voor een enorme toename van ieders wooncomfort. Daar willen wij met ons bedrijf graag aan bijdragen.’ 

Sinds de uitbreiding richting Custom Install heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in de residentiële branche. MR Domotica heeft gecertificeerde KNX specilisten is huis, voor zowel programmeren als installeren bent bij u bij ons aan het juiste adres. Als dealer van toonaangevende merken als Lutron, AMX en Crestron, in zowel de audiovisuele branche als in de slimmer wonen markt, profileert MR Domotica zich als een partner voor installateurs die de ambitie hebben hun eindproduct naar een hoger niveau te brengen.