nl en

Voor de eindgebruiker

Eindgebruikers worden door ons volledig ontzorgd. Van advies en ontwerp tot de realisatie van alle gewenste toepassingen.

Wij kijken altijd naar de leefsituatie van de eindgebruiker en passen onze technieken en installaties daarop aan. We kijken waar het zwaartepunt van het budget moet komen te liggen. In welke fase van zijn leven zitten de eindgebruiker en zijn gezin? Hoe beleven zij bijvoorbeeld hun media? Hebben zij de tijd en rust om naar muziek te luisteren, of kan beter worden geïnvesteerd in een andere toepassing? Door vragen te stellen en door kritisch te kijken, komen we tot een optimaal ontwerp waarin slimmer en comfortabel wonen samenkomen. 

Een deel van onze omzet komt op dit moment uit het herstellen van domotica-installaties, geïnstalleerd door derden, die niet blijken te werken. Mensen zitten soms echt met de handen in het haar, doordat ze in een spookhuis blijken te wonen waarin bijvoorbeeld verlichting en/of verwarming niet werken. Deze mensen helpen wij graag met het herstellen en/of verbeteren van hun installatie. Zodat ook zij weer comfortabel kunnen wonen.