nl en

Voor de architect

Architecten kunnen door MR Domotica worden ontzorgd op creatief technisch ontwerpniveau. Hoewel slimmer wonen toepassingen al jarenlang met succes worden toegepast, zijn goede domotica bestekken nog niet beschikbaar. Documenten die op basis van prestatie- en comfortniveaus zijn opgesteld, ontbreken. MR Domotica kan architecten hiermee ontlasten. Steeds vaker worden wij ingeschakeld om bestekteksten te maken. Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst.

Voordat wij een bestek maken, gaan wij met de architect en eindgebruiker in gesprek, om alle mogelijkheden op het gebied van slimmer wonen te bespreken. Het bestek dat hieruit voortkomt, wordt vervolgens met alle betrokken partijen doorgenomen. Hierdoor ontstaat een aanbesteedbaar stuk.

Na het commerciële traject komen de stukken terecht bij de aannemer, die in de meeste gevallen het domotica gedeelte terug uitbesteedt aan ons. Logisch, want in de door ons opgestelde bestekken worden alleen toepassingen meegenomen waar wij ervaring mee hebben. Toepassingen die hun werking ruimschoots hebben bewezen en waar u op kunt vertrouwen.