nl en

Ruckus Wireless

 

Sinds 2003 zet Ruckus Wireless de Wi-Fi markt op zijn kop met zijn Smart Wi-Fi producten. De Wi-Fi fabrikant specialiseert zich in het doorontwikkelen van Wi-Fi en heeft met behulp van talloze gepatenteerde technologieën een uitzonderlijke goede prijs/kwaliteit verhouding bereikt. Ruckus Wireless levert oplossingen vanaf het stand alone access point tot aan high-end draadloze netwerken voor enterprises en carriers. Waarom Ruckus Wireless? Het ZoneFlex systeem van Ruckus is het compleet adaptieve Smart WLAN systeem dat uw klanten de kracht en de eenvoud biedt die ze zoeken:

  • True High Performance:  Dankzij technieken als ChannelFly en BeamFlex ontwijken de access points automatisch WLAN interferentie. Dit zorgt altijd en overal voor de beste Wi-Fi performance.
  • Ease of deployment and use:  ZoneFlex is volledig meshable en gemakkelijk en snel te installeren, configureren en uit te breiden.
  • Lowest Total Cost of Ownership: Ruckus Wireless biedt meer features en functionaliteiten ten opzichte van andere fabrikanten, terwijl er voor een netwerk vaak minder access points nodig zijn.

 

MR Domotica en Ruckus
MR Domotica is Ruckus wireless "Big Dog" partner van Ruckus. Dit betekent dat MR Domotica alle kennis en expertise in huis heeft om klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun Wi-Fi projecten met pre-sales support, site surveys, netwerkontwerp, netwerk installatie en technische support.

 

Download documentatie:

PDF

ds-zonedirector-1100

ds-zoneflex-7300-series

ds-zoneflex-7372

Ruckus Wireless