nl en

Residentieel

Domotica heeft de toekomst. Het is dé manier om meer comfort, gemak en veiligheid in uw woning te krijgen. Waar soortgelijke bedrijven zich beperken tot de installatie en/of integratie van audio- en videosystemen, verzorgen wij uw totaalplaatje waarin zowel audio, video, verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en beveiliging zijn meegenomen.

We leven in een tijd waarin duurzaam omgaan met energie centraal staat. Wij spelen daarop in met onze energie-efficiënte toepassingen voor onder andere klimaat- en verlichtingsregelingen. Onze LED-verlichting is zowel in kleur als in vermogen regelbaar. Hierdoor brengen wij de sfeer en warmte van traditionele verlichting, op een duurzame manier. Zowel binnen als buiten.

Een wezenlijk onderdeel van comfortabel wonen is het gevoel van veiligheid. Door een goed doordacht beveiligingssysteem te installeren, kan dit gevoel worden gewaarborgd. Wij adviseren u graag over een beveiligingsplan op maat.

MR Domotica levert een keur aan elektrisch bestuurbare raamdecoratie. Van gordijnrails en rolgordijnen tot horizontale jaloezieën en vouwgordijnen. Alle lamellensystemen en rolsystemen worden inclusief stof geleverd. De horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in leer, kunststof, aluminium en hout en worden geleverd met twee motoren, waarmee de lamelstand geregeld kan worden.