nl en

Over ons

Wie in Nederland op zoek is naar de marktleider op het gebied van slimmer en comfortabeler wonen, komt vroeg of laat uit bij MR Domotica. Gedreven door passie, hebben wij ons de afgelopen twintig jaar ontwikkeld tot dé specialist in de residentiële branche. Wij richten ons op het ontwerp, het advies en de realisatie van installaties die uw woongenot vergroten. Van audiovisuele toepassingen tot de bediening verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en beveiliging.

Door de toepassing van ICT zijn de mogelijkheden om slimmer en comfortabeler te wonen, eindeloos geworden. Onze specialisten kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw woonsituatie.

MR Domotica is lid van CEDIA, de internationale vakorganisatie voor de sector van geïntegreerde residentiële elektronische systemen. Wij hanteren de bedrijfsstructuur en cao van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en elektrotechnische detailhandel. Daarnaast zijn we lid van De Vakgroep Do-IT, een onderdeel van UNETO-VNI die installateurs vertegenwoordigt, gespecialiseerd in domotica en ICT. Via deze organisatie zorgen we ervoor dat onze medewerkers goed getraind zijn en blijven.