nl en

Nautisch

Aan boord richt MR Domotica zich vooral op entertainment. Alle home-entertainment systemen kunnen door ons worden aangepast tot ‘nautainment systemen’: van multi cabin audio- en videosystemen tot oproepsystemen en roomservice. Alles om het verblijf aan boord zo prettig mogelijk te laten verlopen. Omdat u te maken heeft met een gastensituatie, heeft u aan boord toepassingen per hut nodig. Iedere gast moet immers naar eigen smaak muziek kunnen luisteren en televisie of films kunnen kijken.

Ook raamdecoratie aan boord wordt steeds belangrijker. MR Domotica is groot in elektrisch bestuurbare raamdecoratie. Van gordijnrails en rolgordijnen tot horizontale jaloezieën en vouwgordijnen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op het gebied van LED-verlichting, waarin het sturen, dimmen en regelen van de kleurtemperatuur zijn meegenomen. Hierdoor brengen wij de sfeer en warmte van traditionele verlichting op een duurzame manier aan boord.

Door de groeiende mogelijkheden in de draadloze data-overdracht kunnen wij, overal ter wereld, systemen monitoren en service op afstand bieden. Monteurs kunnen, in de meeste gevallen, binnen 24 uur aan boord zijn in geval van problemen. Waar u ook in de haven ligt.