nl en

Commercieel

In boardrooms komen verschillende audiovisuele technieken samen. In een boardroom verzorgt u namelijk niet alleen uw bedrijfspresentaties, u wilt er ook videobeelden tonen, eventueel vanaf uw laptop, tablet of telefoon. Wellicht wilt u vergaderingen opnemen. Of misschien wilt u videoconferenties houden? Hoe meer disciplines samenkomen in een ruimte, hoe groter de kans dat u het spoor bijster raakt en worstelt met de bediening van de diverse toepassingen. Of toch niet? Wat als processen vereenvoudigd kunnen worden…?

MR Domotica is specialist in de totaalaanpak in high end boardrooms, op het gebied van media, verlichting en elektrisch bestuurbare raamdecoratie. Onze specialisten kijken niet alleen naar de techniek zelf, maar vooral naar de eindgebruiker. Naar u. Van welke toepassingen maakt u gebruik? Wat is hoofzaak, wat bijzaak? Welke processen moeten worden geautomatiseerd?

Ook de meest complexe systemen worden voor u toegankelijk gemaakt. Met een handeling op het centrale bedienpaneel of met druk op uw touchscreen kunt u niet alleen beeld en geluid, maar ook verlichting, verwarming, koeling en ventilatie aanpassen aan uw situatie.