nl en

Advies

Ruim 20 jaar actief in de Domoticamarkt zorgt voor een behoorlijke know-how.

Vanuit de systeemintegratie zijn de adviseurs binnen MR Domotica in staat gebleken hun kennis en kunde te vertalen in installatieadvies, dat de opdrachtgever/gebruiker veel werk uit handen neemt.
Bij een volledig advies en begeleiding van projecten wordt een pakket van eisen opgesteld en dit wordt door onze adviseurs omgezet in een installatieomschrijving op basis van prestatie.
Op basis hiervan kunnen eigen, of door ons geselecteerde installateurs, offertes uitbrengen. Na de opdracht wordt het gehele traject begeleid, gestuurd en gecontroleerd met als doel binnen het gestelde budget het beoogde resultaat te behalen en indien mogelijk te overtreffen.

We kunnen een project al vanaf de ruwbouw in samenspraak met een architect opzetten, maar ook uitgebreide renovaties.
Ook in bestaande woningen kunnen we een nieuwe installatie onzichtbaar wegwerken. Een klant komt vaak al in een vroeg stadium bij ons in de showroom. Door van tevoren overal goed over na te denken komt men verderop in het traject geen onverwachte dingen tegen. Pionieren bij de klant is verboden! Als een geïnteresseerde zich bij ons meldt bekijken we eerst wat er allemaal mogelijk is. Het idee dat de klant weet wat hij wil klopt niet helemaal. Soms is er relatief weinig voorkennis. Door te praten over wensen en voorkeuren krijgen wij een beeld van hoe zo`n installatie er uit moet gaan zien en kunnen we passende oplossingen aanreiken.”

Voor advies kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08-00-17.00 uur op telefoonnummer 015-31 000 01.